Villkor

För att ta del av Göl’s tävling ”Göl moment” måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och skicka in din bild till oss senast den 11 mars 2018.

Alla bilder som laddas upp ska tydligt visa någon av Gøl’s produkter. Alla bilder som laddas upp kan komma att publiceras på Göl’s officiella Instagramkonto, gol_se.

Du kan max tävla 1 gång/person.

PERSONUPPGIFTER 
Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Genom att delta i kampanjen ger du Tulip (TFC) AB rätt att spara dina kontaktuppgifter för framtida utskick av nyhetsbrev/erbjudanden.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: tulip@tulip.se

VEM FÅR TÄVLA? 
För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal.

TÄVLINGSPERIOD
Tävlingen pågår från måndag den 29 januari 2018 till söndag den 11 mars 2018. Alla bilder som skickas in kommer att sammanställas och bedömas av en jury. 

VINST

Tio (10) personer vinner var sitt presentkort á 1000: - att handla sportutrustning för. De tio (10) bästa bilderna är det som avgör vilka vinnarna blir.

BEDÖMNINGSKRITERIER
Alla bilder som kommer in sammanställs och bedöms utefter kriterierna att någon/några av Göl’s produkter är väl synliga på bilden som skickas in. Besluten som juryn fattar kan inte överklagas. 

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kan uteslutas från kampanjen.

SAMTYCKE
Genom att delta i kampanjen godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

Du godkänner även att Göl har rätt att publicera din bild på Göl’s officiella Instagramkonto gol_se.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN 
Ansvarig för tävlingen är Tulip Food Company AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.