Villkor

För att ta del av GØLs tävling ”Sweden Rock” måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och skicka in din bild till oss senast den 13 maj 2018.

Alla bilder som laddas upp ska tydligt visa någon av GØLs produkter. Alla bilder som laddas upp kan komma att publiceras på GØLs officiella Instagramkonto gol_se, samt Facebookkonto @golsverige.

Du kan tävla max 1 gång/person.

PERSONUPPGIFTER 
Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Genom att delta i kampanjen ger du Tulip (TFC) AB rätt att spara dina kontaktuppgifter för framtida utskick av nyhetsbrev/erbjudanden.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: tulip@tulip.se

VEM FÅR TÄVLA? 
För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal.

TÄVLINGSPERIOD
Tävlingen pågår från måndag den 2 april 2018 till söndag den 13 maj 2018. Alla bilder som skickas in kommer att sammanställas och bedömas av en jury. 

VINST

Tio (10) personer vinner två (2) st VIP-biljetter till Sweden Rock giltiga torsdagen den 7 juni. I VIP-biljetten ingår inträde till festivalområde och VIP-område den 7 juni, en spännande rundvandring samt middag på restaurangen Holy Spirit på kvällen. De tio (10) bästa bilderna är det som avgör vilka vinnarna blir.

OBS! Endast VIP-biljett ingår i vinst, eventuell resa och boende bekostas inte av Tulip (TFC) AB.

BEDÖMNINGSKRITERIER
Alla bilder som kommer in sammanställs och bedöms utefter kriterierna att någon/några av GØLs produkter är väl synliga på bilden som skickas in, samt att bilden visar på kreativitet. Besluten som juryn fattar kan inte överklagas. 

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kan uteslutas från kampanjen.

SAMTYCKE
Genom att delta i kampanjen godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

Du godkänner även att GØL har rätt att publicera din bild på GØLs officiella Instagramkonto gol_se, samt Facebookkonto @golsverige.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN 
Ansvarig för tävlingen är Tulip Food Company AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.