Villkor

För att ta del av GØLs kampanj måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och skicka in bild på kvitto/-n till oss senast den 6 januari 201.

Alla kvitton som laddas upp måste tydligt visa alla köpta GØLs produkter (Salami snacks/chips/sticks eller Salami bit 250g), samt datum, pris/produkt och i vilken butik inköpet har gjorts. Om du har fler än 1 kvitto och om dina kvitton inte får plats på en och samma bild, går det bra att ladda upp flera bilder (dock max 3 bilder).

Upptäcker vi att någonting inte stämmer i din registrering, exempelvis felaktigt kvitto/felaktiga produkter, etc. så kommer din registrering inte att bli godkänd. Var därför noga med att ladda upp rätt kvitto och se till att rätt information är väl synlig på ditt kvitto/dina kvitton.

Erbjudandet gäller max 2 biljetter/hushåll. 

PERSONUPPGIFTER 

Genom deltagande i kampanjen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Läs mer om vår Privacy Policy här.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: tulip@tulip.se

VEM FÅR DELTA I KAMPANJEN? 

För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal.

KAMPANJPERIOD

Kampanjen pågår från måndag den 10 december 2018 till söndag den 6 januari 2019. Alla kvitton som skickas in kommer att sammanställas och bedömas så att rätt information finns med. Kampanjen innefattar ett begränsat antal biobiljetter. Observera att biobiljetterna kan ta slut innan sista registreringsdatum och i sådana fall avslutas kampanjen tidigare. 

Biljetterna skickas ut efter avslutad kampanj.

VAD ÄR PREMIEN I KAMPANJEN?

Genom att delta i kampanjen har du chans att få biobiljetter som premie för de produkter du köpt (samlat) under kampanjperioden. 

- Köp 8 st. salami snacks eller salami bit 250g och få 1 st. biobiljetter

Erbjudandet gäller max 2 biljetter/hushåll. 

Kampanjen innefattar ett begränsat antal biobiljetter. Observera att biobiljetterna kan ta slut innan sista registreringsdatum och i sådana fall avslutas kampanjen tidigare. 

BEDÖMNINGSKRITERIER

Alla kvitton som kommer in sammanställs och bedömas utefter kriterierna att datum, butik och produkt (Salami snacks/chips/sticks eller Salami bit 250g) är väl synligt på bilden/-erna som skickas in. Besluten som fattas kan inte överklagas. Därefter skickas biobiljetterna ut löpande till de kunder som uppfyller kraven.

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kan uteslutas från kampanjen.

SAMTYCKE

Genom att delta i kampanjen godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN 

Ansvarig för tävlingen är Tulip Food Company AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.