Asiatisk hotdogmed spicy ketchup och hot pickles
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 4 msk Gøl Grillkorv (valfri)
- 4 msk korvbröd
- 1 dl ketchup
- 1 msk sojasås
- 2 msk hummersås
- 1 tsk farinsocker
- ½ tsk salt
- 1 msk röd currypasta
- 1 msk gurka
- 1 msk röd chili
- 1 msk schalottenlök
- 4 msk ättika
- 3 msk vatten
- 3 msk rörsocker
- ½ tsk Salt
Gör så här
SPICY KETCHUP
- Blanda 3 msk kokande vatten med röd currypasta.
- Blanda sedan ner alla ingredienser.
HOT PICKLES
- Skär chili och schalottenlök i tunna skivor.
- Koka upp ättika, vatten, socker och salt.
- Häll i lök och chili och låt sedan kallna.
- Skala och skär gurkan, ta bort fröerna.
- Blanda i gurkan när lagen kallnat.
SERVERING
- Grilla korven på svag värme och värm korvbröden.
- Servera korven i brödet med het ketchup toppat med pickles.