Cheddar & Chili grillkorvMed potatissallad, bacon och vitlöksbröd
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pkt GØL Cheddar & Chili
- 1 pkt bacon tulip
- 50 g smör
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 msk persilja hackad
- bröd
- 600-800 g potatis
- 1 dl creme fraiche
- 2 msk majonnäs
- 1 msk grov senap
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 dl ärtor
- 2 msk gräslök
- salt & peppar
Gör så här
- Grilla korv på låg värme.
- Låt smöret stå framme så att det blir mjukt. Blanda med vitlök och persilja.
- Smöra brödet med vitlökssmöret. Grilla vitlöksbrödet med smörsidan nedåt och vänd sedan.
- Koka potatisen i saltat vatten. Häll av vattnet och låt svalna.
- Blanda med de andra ingredienserna och krydda med salt och peppar.
- Stek bacon krispigt och häll sedan av stekfettet.
- Servera med potatissallad och toppa med grovhackat bacon.