
Cheddar & Chili med potatissallad, bacon och vitlöksbröd
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pkt GØL Cheddar & Chili
- 1 pkt bacon
- 50 g smör
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 msk persilja hackad
- bröd
- 600-800 g potatis
- 1 dl creme fraiche
- 2 msk majonnäs
- 1 msk grov senap
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 dl ärtor
- 2 msk gräslök
- salt & peppar
Gör så här
Grilla korv på låg värme.
Låt smöret stå framme så att det blir mjukt. Blanda med vitlök och persilja.
Smöra brödet med vitlökssmöret. Grilla vitlöksbrödet med smörsidan nedåt och vänd sedan.
Koka potatisen i saltat vatten. Häll av vattnet och låt svalna. Blanda med de andra ingredienserna och krydda med salt och peppar.
Stek bacon krispigt och häll sedan av stekfettet.
Servera med potatissallad och toppa med grovhackat bacon.