Chimichurrimed surdegsbröd och Cheddar Chili frankfurter

(0 st) Mitt betyg: 0

Chimichurrimed surdegsbröd och Cheddar Chili frankfurter

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pkt Gøl Cheddar & Chili Frankfurter
  • 1 st surdegsbröd
  • 0,5 dl olivolja
  • 0,5 st rödlök
  • 1 st röd chili
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 knippe färsk persilja
  • 0,5 st citron
  • 1 msk oregano
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 0,5 tsk spiskummin
  • 1,5 dl rapsolja
  • 0,5 tsk salt
Skriv ut recept

Chimichurri är fantastisk topping till en grillad korv. Vi har gjort en röd version av Chimichurri som serveras med surdegsbröd. Smaklig måltid!


Gör så här

Grilla korv på låg värme.

Hacka rödlök, vitlök, persilja och chili. Lägg allt i en skål med finrivet citronskal och citronsaft.

Blanda i resten av ingredienserna och låt det stå i minst 30 minuter.

Skär brödet i skivor och pensla på olivolja. Grilla brödskivorna på låg värme på grillen.

Dela korvarna och servera med massor av Chimichurri och olivgrillat surdegsbröd.