Het Cheddar Chili korv med potatissalladOch grillad spetskål

(1 st) Mitt betyg: 0

Het Cheddar Chili korv med potatissalladOch grillad spetskål

  • 4 personer

Ingredienser

Potatissallad
  • 500 g småpotatis
  • 12 st körsbärstomater
  • 0,5 dl persilja
  • 0,5 dl timjan
Grillat spetskål
  • 1 st spetskål
  • 1 dl riven ost
  • Salt och peppar
  • Olivolja
Skriv ut recept

Grilla och bjud på het Cheddar & Chili korv tillsammans med potatis, grillad tomat och grillad spetskål. Om ni inte testat att grilla spetskol tidigare är det hög tid nu. Det är närmast beroendeframkallande och tillsammans med vår färgsprakande cheddar chili korv är den ostoppbar. Snabbt, smidigt, passar alla och funkar vid alla tillfällen - bättre kan det inte bli!

 


Gör så här

  1. Grilla korv på låg värme.
  2. Koka eller stek potatis och grilla tomaterna på hög värme ganska kort, helst så att skalet blir lätt svart.
  3. Lägg potatis och tomater i ett fat och krydda med timjan och persilja.
  4. Skär spetskål i 4 delar. Grilla i ca 3 minuter på vardera sida.
  5. Ta av från grillen och strö på riven ost, salt och peppar och eventuellt lite olja.
  6. Servera korven med grillad spetskål och potatissallad.