KorvstroganoffMed bacon, champinjoner och ärtor
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pkt GØL Winerpölse
- 125 g bacontärningar
- 1 st lök
- 250 g champinjoner
- 1 msk paprikapulver
- 1 dl hackade tomater
- 1 dl buljong
- 1 dl grädde
- 2 dl ärtor
- Salt och peppar
- Persilja
Gör så här
- Stek bacon krispigt och lägg åt sidan.
- Häll av fettet.
- Skär korven i små bitar och stek så de blir gyllenbruna, lägg åt sidan.
- Skär svamp i fjärdedelar och fräs tillsammans med hackad lök.
- Krydda med paprika och tillsätt tomat, buljong och grädde. Låt det sjuda i 5 minuter.
- Tillsätt ärtor och korv. Koka upp.
- Toppa med bacon och persilja och servera med ris.