Potatissallad med grillad spetskål

(1 st) Mitt betyg: 0

Potatissallad med grillad spetskål

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pkt GØL Cheddar & Chili korv
Potatissallad
  • 500 g småpotatis
  • 12 st körsbärstomater
  • 0,5 dl persilja
  • 0,5 dl timjan
Grillat spetskål
  • 1 st spetskål
  • 1 dl riven ost
  • salt och peppar
  • olivolja
Skriv ut recept

Gör så här

Grilla korv på låg värme.

Koka eller stek potatis och grilla tomaterna på hög värme ganska kort, helst så att skalet blir lätt svart. Lägg potatis och tomater i ett fat och krydda med timjan och persilja.

Skär spetskål i 4 delar. Grilla i ca 3 minuter på vardera sida. Ta av från grillen och strö på riven ost, salt och peppar och eventuellt lite olja.

Servera korven med grillad spetskål och potatissallad.