Krispiga grönsaker, nudlar och sriracha mayomed röda pölser
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pkt GØL röda hot dog pölser
- 200 g risnudlar
- 1 st morot
- ½ st gurka
- 1 st gemsallad eller strimlad vitkål
- 1 st röd chili, tunna skivor
- 3 msk grovhackad koriander
- 1 st lime
- 1 dl majonnäs
- 1 msk srirachasås
- 1 msk japansk soja
Gör så här
- Koka korven enligt beskrivningen på förpackningen.
-
Tillaga nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skala och strimla moroten med en julienne skärare eller strimla fint med en kniv. Skär gurkan i tunna skivor. Plocka, skölj och dela salladen i grova bitar. Lägg upp nudlar med grönsaker, örter, lime och korv i fyra portionsskålar.
-
Blanda samman alla ingredienser till majonnäsen och servera vid sidan av.
Tips
Servera gärna med picklad rödlök.