Fylld kycklinglårfileMed skivad salami och cheddarost

(0 st) Mitt betyg: 0

Fylld kycklinglårfileMed skivad salami och cheddarost

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g GØL skivad salami
  • 8 st urbenade kycklinglårfiléer
  • 2 st tomater
  • 2 dl riven cheddarost
  • 0,75 dl hackad persilja
  • Salt och peppar
Skriv ut recept

Kyckling fylld med salami, ost och tomat går aldrig fel. Vardagsmiddag eller till lyxigare tillställning - du väljer! Härligt recept, vardag, festdag, slår aldrig fel.

Här använder vi kycklinglårfile eftersom den är saftigare! 

 


Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Dela tomaterna i skivor och strimla salamin.
  3. Fördela tomater, salami, ost och persilja på 4 av kycklinglåren. Salta och peppra kycklingen. 
  4. Lägg på de resterande kycklinglåren och stäng igen öppningen med tandpetare.
  5. Stek kycklingen i ugn ca 15 minuter eller lägg i airfryer. 
  6. Servera gärna med tsatziki och klyftpotatis.