Stekt gnocchi i gräddig vitvinssåsmed soltorkadtomat och salamisnacks
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pkt GØL Salami Chips
- 500 g färsk gnocchi
- 1 burk soltorkade tomater
- 200 g cocktailtomater
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 st röd lök
- 2 dl halvtorrt vitt vin
- 2 ½ dl grädde
- 50 g parmesan
Gör så här
- Skiva rödlök, hacka vitlök, soltorkad tomat och salamisnacks.
- Dela cocktailtomater på hälften. Riv osten.
- Värm en panna med några matskedar olja och tillsätt gnocchin. Rör om sparsamt.
- När denna är gyllenbrun så tillsätter du lök, vitlök, soltorkad tomat och salami.
- När detta fått lite färg tillsätter du cocktailtomat, vin och grädde. Låt koka ihop.
- Smaka av med parmesan, salt och peppar.