Korvstroganoff med Cabanossy krämigt god med perfekt hetta

(0 st) Mitt betyg: 0

Korvstroganoff med Cabanossy krämigt god med perfekt hetta

  • 25 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pkt GØL Cabanossy
  • 1 st gul lök
  • 1 msk olja
  • 3 msk tomatpuré
  • 25 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk japansk soja
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt & peppar
Skriv ut recept

Storkok på g! Det perfekta storkoket att laga till hela familjen - perfekt hetta från cabanossyn och mild smak från matlagningsgrädden och tomatpuré. Det blir en perfekt middag och matlådor för veckan som passar hela familjen.

 


Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär korven i slantar. Skala och hacka löken.
  3. Stek korv och lök i oljan i en stekpanna ca 5 minuter. Tillsätt tomatpuré och fräs någon minut till.
  4. Rör ner matlagningsgrädde, soja och dijonsenap. Låt sjuda ca 5 minuter. Smaka av med peppar och ev salt.
  5. Servera, ät och njut!